Werken én leren doen cliënten in Lunchroom De Komeet. Medewerkers, cliënten, bezoekers en buurtbewoners lunchen hier of komen een kopje koffie drinken. Onder professionele begeleiding draaien cliënten mee in de keuken, bij de kassa en in het eetgedeelte. Via een aanvullende opleiding kunnen ze hun kennis en ervaring vergroten. Dat biedt mogelijkheden om door te stromen naar een werkplek buiten Zonhove.

Samenwerking met ROC 
Door een bijzondere samenwerking met ROC De Leijgraaf kunnen we cliënten de opleiding tot Horeca Assistent niveau 1 aanbieden. Deze praktijkgerichte scholing bestaat uit diverse modules, waaronder de training Gastvrijheid. De cliënten volgen de opleiding tijdens hun werk in lunchroom De Komeet.

Het is middag in lunchroom De Komeet. Een meewerkende cliënt vult een soepkom. In de  koeling staan huis­bereide smoothies en bavarois­toetjes. Bedacht door cliënten die in de keuken staan. Vandaag zijn er ook vegetarische bladerdeeg­hapjes. In De Komeet kan iedereen culinaire ideeën inbrengen en uitvoeren. Laat maar zien wat je in huis hebt!

Meer informatie? Klik hier