Met trots presenteren wij de speciaal voor SWZ Zonhove ontwikkelde website! Deze site is qua uitstraling afgestemd op het vernieuwde www.swzzorg.nl.

Via deze site laten u graag alle aspecten van het met zorg wonen, werken, leren en leven ‘op Zonhove’ zien. Via het ‘snel naar’ menu kunt u direct naar het fotoboek, naar de nieuwe brochure over Zonhove, naar informatie over de belangrijke samenwerkingspartners. etc. Tevens laat de site op een overzichtelijke manier zien welke activiteiten er georganiseerd worden voor cliënten, verwanten, inwoners van Son & Breugel en mensen uit de regio.

SWZ vindt het belangrijk dat de nieuwe website aansluit bij de wensen van de bezoeker en de informatie die je zoekt. Daarom nodigen wij je uit om je mening met ons te delen, door gebruik te maken van het formulier. Alvast hartelijk dank.

Onze dank gaat ook uit naar Dinodesign, QuestionMarc en voor hun medewerking bij de ontwikkeling van deze site. Speciale dank voor de fotografie door John Geven Studios’s, materiaal van Ontwerpkantoor Vonk Specht en teksten van Van der Waerden Tekst & Communicatie.

Vertel ons jouw mening

 

Vul het getal in (spambeveiling)