Op Maandag 15 september jl. kwamen er 8 politie agenten in opleiding langs op Dagactiviteitencentrum van Zonhove. In uniform, dus dat zag er wel heel leuk uit.
Het was de bedoeling dat de politie agenten kennis kwamen maken met onze doelgroep.

Er was een programma voor de agenten opgesteld. Ze gingen in groepjes van twee langs een paar afdelingen van het Dagactiviteitencentrum.
Op afdeling dienstverlening gingen de agenten samen met de cliënten aan de slag. Zo hebben ze meegeholpen met het oud papier ophalen. Maar ook met het koffie zetten en rondbrengen.
De cliënten vonden het wel heel speciaal dat ze samen met de politie de activiteit mochten uitvoeren. Ook werden er volop vragen gesteld aan de agenten. Waar ze woonden en wat voor werk ze allemaal moesten doen.

De politie is ook op bezoek geweest bij Diamant. Vol spanning zaten ze daar wachten en ja hoor …..ding dong!!! De bel ging en iedereen schoot omhoog in de stoel. Er werd kennis gemaakt met elkaar en er werd gezamenlijk koffie gedronken. De cliënten waren vooral onder de indruk van de uniformen.

Politiebezoek
René wilde direct laten zien dat hij ook heel sterk was en ging staan zodat ze konden zien hoe groot hij was. De agenten vonden Diamant mooi en rustig. Nadat alle vragen waren uitgewisseld zijn de agenten met rob, René, Suzanne Palar en Herman naar de Blauwe diamant gegaan. Daar heeft iedereen zijn/haar kamer laten zien. De agenten hebben ook nog een uur gewandeld met cliënten. Twan wilde hier graag bij zijn maar doordat hij deze dag niet snel kon opstaan miste hij de agenten…. dat was erg jammer…….. maar de agenten vonden het zo sneu dat ze speciaal voor Twan zijn terug gekomen (zie foto).

Politiebezoek foto 2