Mooie en praktische verzamelband
SWZ Zonhove vult steeds nieuwe recepten aan op deze site die u gemakkelijk kunt printen en verzamelen in de verzamelband. Een stevige map gedrukt op vetvrij materiaal met daarin rijk geïllustreerde tabbladen, gedrukt op vetvrij materiaal dat tegen een stootje kan. We maken onderscheid in Gemalen voeding en Homogeen gemalen voeding. De recepten zijn onderverdeeld in de categorieën brood, fruit, warme maaltijden, friet & snacks en zoet. Bij aankoop van de verzamelband ontvangt u als basis 30 recepten verdeeld in de verschillende categorieën.

Aanschaf van de verzamelband
U kunt beide verzamelbanden of één van beiden aanschaffen voor het bedrag van 19,95 euro per stuk, excl. verzendkosten. De band is voorzien van zes tabbladen met daarachter 30 verschillende recepten onderverdeel in de categorieën brood, fruit, warme maaltijden, friet & snacks en zoet.

Nog meer recepten
Regelmatig worden er nieuwe recepten toegevoegd die u kunt downloaden, printen en toevoegen aan uw verzamelband. Ook kunt u zelf uw favoriete recept sturen naar komeet@swzzorg.nl. Mist u een recept? U kunt ontbrekende recepten ook via dit mailadres opvragen.

Bestelformulier
Als u op onderstaande link klikt, kunt u uw verzamelband bestellen via de webwinkel van onze partner AKB:

“Ja, ik wil graag zo’n mooie verzamelband over gemalen voeding bestellen!”