Verslag van de ProkkelSterrenslag op maandag 1 juni 2015

Om 10.00 uur kwamen we bij elkaar in de Komeet. Ook het team van de DELA kwam hierheen.We hebben samen eerst wat gedronken, er werden boeven petjes uitgedeeld want wij als team waren de BRABANTSE BOEFJES!!!
De sfeer zat er meteen goed in. Rond de klok van 10.45 uur was het tijd om de bus in te gaan. Na was gestoei en geknutsel zat iedereen erin. Job en Jeffrey reden met de mensen van de DELA mee. Wij en Nick gingen in de bus samen met Piwie en Désirée. We reden naar brink 5 – 7 want daar was het 2e team zich aan het klaar maken en ook die waren aan het stoeien over een plek in de bus. Melissa, Samantha, Marcella en Linda gingen in deze bus mee samen met Anne en Patty. Claudia kwam in de bus bij ons en had iedereen een plekje. De reis naar Utrecht kon van start!!
In de bus was het erg gezellig, de muziek werd aangezet, er werd meegezongen en geblérd…en de slappe klets was aanwezig.
Toen we in Utrecht aankwamen werd iedereen uit de bus en auto gehaald en gingen we ons melden.
Wij zaten in groepje 17: Twan, Anita, Yvonne, Paula, Patricia, Job, Jefrrey, Nick en wij waren 1 goed team!! En we hadden natuurlijk een yell: YELL, YELL YELL, de BRABANTSE BOEFJES DIE REDDEN HET WEL!!!!!!!!!!!!!!! Bij ieder spel en ook tussendoor hebben we deze yell geroepen, wat een sfeertje. We hadden een rouleer systeem met de volgende spellen: Levend frisbee, verkleedspel, pauze en fotomoment, korfbal, grote bal/ grond race, ravijn spel, Australische wip spel ( skippybal op luchtkussen), zeephelling, estafette en zumba. Bij elk spel kregen we uitleg en riepen we onze yell. Het was erg gezellig, iedereen werd erbij betrokken. We waren een hecht team!!
Rond 16.30 uur was het prijsuitreiking, helaas geen prijs gewonnen maar we hadden eigenlijk al gewonnen want het was een super gave dag en hebben lieve mensen leren kennen!

Daarna zijn we nog met iedereen naar de Mac Donalds gegaan in Nieuwegein, ook daar zat de sfeer er nog goed in. Op de terug weg naar Brabant was het heel erg gezellig! Piwie was blij dat hij weer over de brug was…..kon hij zeker naar huis.

Verder hebben we niets te zeggen, behalve dat wij het naar ons zin hebben gehad en volgend jaar weer mee willen!!!

Via de volgende link een fimpje van de afdeling videobewerking over de ProkkelSterrenslag: Project 2 videobewerking – ProkkelSterrenslag

 

Namens het team de Brabantste Boefjes,

Desiree , Janne en Stefanie.

prokkel 2prokkel 1