Zonhove is een plek waar we met elkaar de schouders eronder zetten, om er voor cliënten zoveel mogelijk uit te halen. Er is rust en aandacht voor iedereen. Medewerkers doen er alles aan om cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen. Zoekt u als ouders of als cliënt met ernstige beperkingen een veilige en prettige woonplek, waar goede zorg geboden wordt? Waar aandacht en zorgzaamheid centraal staan? Zoekt u een plek waar cliënten en ouders begrepen worden? Zonhove kan die plek zijn. Maak een afspraak en kom gerust bij ons langs. Wij laten u graag alles zien. Ontdek deze bijzondere plek. Ontdek Zonhove!

Zonhove is onderdeel van SWZ. Wil je meer informatie over Zonhove? Neem dan direct contact op via het algemene telefoonnummer van SWZ 0499 – 471 241 of per e-mail: info@swzzorg.nl. Indien je een specifieke vraag hebt, kun je een keuze maken uit het linker menu.

SWZ ondersteunt mensen met een (lichamelijke of meervoudige) beperking en mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).  Het bestuurscentrum van SWZ bevindt zich op dezelfde locatie als Zonhove. Wil je meer informatie over SWZ?
Neem dan even contact op of bezoek de algemene website via www.swzzorg.nl of de button ‘Over SWZ’.