Uitnodiging Kijk en Beleefmiddag 14 mei as_02
Op zaterdag 14 mei
organiseren wij een Kijk- en beleefmiddag. Tijdens deze middag bent u van harte welkom om tussen 14.00-17.00 uur binnen te lopen en de VITA-ruimte, Fitnessruimte en Tovertafel te ervaren. Net als de bewoners van SWZ Zonhove.

Een levensechte ervaring!

Ogen dicht en je waant je op een écht, tropisch strand. Heerlijk warm, zo’n 28 graden Celcius, gerealiseerd door speciale lampen. Je voelt een zomerbriesjes, je hoort het ruisen van de zee. Ook de geur die bij het strand hoort, ervaar je levensecht. Je ziet om je heen overal zee en strand, door de special 360 graden foto op de wanden. In de zandvloer zijn voetstappen en schelpen verwerkt; niet van echt te onderscheiden. Er is een gedeelte bedekt met zand, zodat je het aan je voeten kunt voelen en door je handen kunt laten gaan. Je kunt er echt in spelen. Een unieke beleving!
Het belang van de strandkamer
Het licht heeft een zeer positieve invloed op de lichamelijke, als psychische gesteldheid van bezoekers. Het biedt een activiteit waarbij men veel zintuigelijke prikkels ervaart. Voor mensen met een (ernstig) meervoudige beperking is de strandkamer van grote toegevoegde waarde om te kunnen ontspannen.

Meer weten over wat u kunt beleven op 14 mei? Klik hier!