Samenloop voor hoopSWZ Zonhove organiseert als sponsoractie voor Samenloop voor Hoop op zondag 22 mei op locatie Zonhove, de sponsoractiviteit “RUN voor FUN”.

  • 10.30 – 11.00 uur “RUN voor kinderen en mensen met een beperking”
    Wij nodigen alle kinderen tot 13 jaar en mensen met een beperking uit om mee te lopen of te rijden. Ook de mascotte SAM is erbij!
  • 11.30 – 12.30 uur  “RUN voor FUN”
    Prestatieloop, voor iedereen boven de 12 jaar die het een leuke uitdaging vindt om zoveel mogelijk rondes (hard) te lopen in 1 uur !

Wil je meedoen? Kijk dan voor mee informatie in de Folder.

Wil je goed voorbereid aan de start staan van RUN voor FUN, doe dan mee aan de LOOPCLINIC !
Als voorbereiding kun je meedoen met de hardloopclinic, welke belangeloos georganiseerd wordt door An Rindt, een trainster bij Eindhoven Atletiek. Clinics zijn op 14 april en 9 mei.  (zie folder voor meer informatie)

Wil je meehelpen dan horen wij dat graag!
We zoeken bv. nog hulp voor diverse taken op de dag zelf, zoals bemanning stempelpost, drinkpost, catering, inschrijfbalie. We zouden het ook helemaal geweldig vinden als cliënten ons komen helpen bv. bemanning stempelpost……

Help je ons mee deze RUN te promoten?
We willen iedereen vragen om de “RUN voor FUN” met ons verder te promoten bij jouw collega’s en cliënten, familie en vrienden, kinderen, sportvrienden, buren, etc. Hopelijk is er dan genoeg animo voor deze RUN, waarmee we een mooi bedrag kunnen ophalen voor de Samenloop voor Hoop.

Teamcaptain SWZ Zonhove
Yvonne Adriaansen

Email: Yvonne.adriaansen@swzzorg.nl

Informatiefolder “RUN voor FUN”